Over ons

In het jaar 2003 werd de basis gelegd voor wat nu M3 Groep BV heet. Michel, nog steeds werkzaam binnen de organisatie, startte een eenmanszaak onder de naam M3 IS (internet services). Aanvankelijk hield hij zich vooral bezig met het faciliteren van webhostings diensten voor zakelijke gebruikers. Al snel kwamen daar extra services bij zoals shared en dedicated hosting.

In 2005 breidde de onderneming uit met twee compagnons en daarmee werd de M3 Groep BV een feit. Al snel resulteerde de expansie in een uitbreiding van diensten. Meer hosting, het schrijven van software, levering van hardware, Linux- en Windowssysteembeheer behoorden inmiddels tot de mogelijkheden. M3 Groep BV had inmiddels een helder
profiel en zag haar klantenkring gestaag groeien.

Begin 2006 werd Topservers, dat toen net een jaar bestond, door M3 Groep BV overgenomen. Een jaar later breidde de Veenendaalse onderneming uit met Marcel van Nieuwamerongen, die in 2009 algemeen directeur werd van M3 Groep BV. Inmiddels werkt de ict-dienstverlener met een enthousiast team van vijf personen. Marcel
en Michel vervullen de directiefuncties, Timon werkt als programmeur, Peter is allround systeem- en netwerkbeheerder en Jan verzorgt op dit moment de helpdesk.

M3 Groep BV biedt op ict-gebied een allesomvattend pakket van diensten en producten aan. Het team van de onderneming staat garant voor een goede service en denkt mee met haar klanten.

De hemel is het plafond. Betrouwbaarheid en betrokkenheid ontdoet M3 Groep BV van hun glibberige jasjes en tooit ze met waardigheid. Geen onmogelijke beloftes en geen winstgevende adviezen. Geen praatjes en geen kapsones. Gewoon eerlijke adviezen en betrokken samenwerking. Daar staat M3 Groep BV voor.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring